ÇİÇEK DETAYLI KAHVE ÇATLAĞI ÖRGÜ HIRKA MODELİ



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok şık ve çok güzel çocuk hırka modelinden bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar çok güzel ve çok şık bir hırka modeli sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Yapılışı ile siz örgü sevenlere sunarken evet yine renkler ve değişik çiçek motifler ile ilgili yorumlar yapmak sizlere fikir vermek için burada olduğumu bir kez daha hatırlatmak istedim.

Çiçekler ile dekor amaçlı yapılan bu hırkayı görünce sizin beğeneceğinizi düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu aylarda çocuklar için en gerek duyulan ve kullanılan yelek ve hırka olduğu için bende sizlere değişik görseller paylaşmak siz örgü sevenlere model konusunda yardımcı olmaktır.

Diğer sayfamda cüceler bere modeli sayfam da paylaşmıştım orada ki çiçek motifi bu hırkada da yer aldı ben dediğim gibi örgü bir birine benzer ve motiflerle değişiklik yapabilirsiniz her ne ördüğünüz model olursa olsun istediğiniz gibi motiflerle süsleyerek sizlerde değişiklik yapın ki modeliniz değişik olsun .

Sizler motiflere değişik yerlere de yapabilirsiniz bu modelde düğmelere yapıp çok güzel olduğunu söylemek isterim sizlerde yakasına veya yan tarafına değişik küçük çiçek motifler ile yapıp değişiklik kazandır örgüne.

Sevgili örgü sevenler modelleri beğendiğinizi umarım takıp ederseniz yine çok güzel ve değişik modeller sunacağım şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin videoyu izleyerek çok rahat yapacağınızı düşünüyor ve izlemenizi tavsiye ederim.

 

ÇİÇEK DETAYLİ HIRKA MODELİ
ÇİÇEK DETAYLİ HIRKA MODELİ
İKİ KULAKLI ÇİÇEK DETAYLİ ÖRGÜ MODEL
İKİ KULAKLI ÇİÇEK DETAYLİ ÖRGÜ MODEL

Evet bir kombin model yapılışına bakarak sizlerde çok kolay yapabilirsiniz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.