TIĞ İŞİ BAYAN YELEK MODELİ ANLATIMIYLA BAK GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama yine çok yeni ve güzel tığ işi örgü modelin anlatımıyla sizlere paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar yine yeni bir modeli sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayalım her zaman en güzel modelleri sunmak siz örgü sevenlere bilgi paylaşmak bir ayrıcalık olsa gerek.

Sizlere san ki konuşur gibi modeller ile ilgili yorum yapmak keyifli bir iş olduğunu düşünüyorum siz örgü sevenler güzel modeller sunmak model konusunda yardımcı olmak için buradayım bende sizler gibi orgu seven biriyim yakında inşallah ben kendi modellerimi sizlere sunacağım daha iyi olmasını umut ediyorum çünkü yapamadığınız modeli yorumlarla size anlatarak sunacağım.

Evet arkadaşlar bu modelin anlatımını ve model tasarını yapan penbe düşler arkadaşa güzel açıklamalarından dolayı buradan teşekkür ederim siz örgü sevenlere yapılışında yardımcı olacak açıklamalarından dolayı .

Dolgulu araları fıstıklı bir yelek olarak harika olacak bir model arkadaşlar kendinize ve kız çocuklara çok rahat yapabilirsiniz .

Tırabzan yaparak yapılan ve tırabzanları değişik görseli olan bu modeli umarım siz örgü sevenlerde beğeneceksiniz.

Çok değişik örgü var fakat genç kızlar için veya çeyizde de kullanabilir bir model olduğunu düşünüyorum .

Çok kolay bir yapılışı var keyifle yapacağınız bir tığ işi olduğunu söylemek istedim.

Evet arkadaşlar yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden siz örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.