GÖRÜMCE SEVİNDİREN TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞIYLA TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar tığ işi ile örgü modeli olan görümce sevindiren bir model ile anlatımını sizlere paylaşayım istedim.

Lif yapan örgücüler daha çok yapacaklarını düşünüyorum çünkü fıstık genelde liflerde çok kullanılır onun için yapmalarına bir sorun olmaz diye düşündüm ve söyleme gereği duydum.

Çok değişik bir model hemde keyif alarak yapabilirsiniz kabarık fıstıklar bir başka güzellik katığını düşünüyorum umarım sizlerde beğenerek yapacaksınız.

Yapım aşamayı izleyerek yaparsanız daha çok kolay olacak ve fikir edinmiş olursunuz.

Arkadaşlar oklava ile yapılan bir modelimiz vardı sanki fıstıklar ona benzer gibi sizce yorumlarınızı beklerim.

Yapılışı çok kolay bir model istediğin ve görmek istediğin yerde kullanarak yapabilirsiniz bence bere de çok güzel durur.

Sevgili örgü sevenler örgü ve el işleri içinde göz nuru olduğu için her biri çok güzeldir yapmak istedikten sonra hiç bir model zor değildir çünkü yapılışını her modelin çok güzel anlatımları var izlersek rahat bir şekilde yaparsınız.

Arkadaşlar fıstıkları ayrı renkle denemelisiniz harika olacaktır iki renk bir birine uyumlu olmalı bence deneyin tavsiye ederim.

Değişik modelleri isterseniz takıp edebilirsiniz en yeni ve güzel modeller bulmanız için buradayım şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.