TUNUS İŞİ PATİK MODELİN YAPILIŞINA BAK



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tunus işi patik yapılışından bahsetmek istedim.

Tunus işi olarak çok değişik bir model örgü olduğunu biliyorsunuz bende siz örgü sevenlere değişik bir örgü tekniği olan tunus işin yapılışını paylaştım.

Tunus işi olarak diğer sayfalarda yelek modeli ve anlatımlar olarak da paylaştım yapılış tekniği aynı fakat bu sayfama patik olarak sizlere fikir vermek istedim.

Arkadaşlar çok güzel nakış olarak yapılan bu model sizinde beğeneceğinizi düşündüm ve sizler yapmak isterseniz anlatımına bakarak daha rahat yapmak için videoyu paylaştım.

Tunus işi değişik tığ gibi fakat şişe benzer bir aparat olduğunu söylemek istedim aslında yapılışı kolay fakat ilk olarak elinize alan için değişik gele bilir .

Bu tunus işi ile bir çok örgü yapabilirsiniz ayni örgülerde olduğu gibi sadece patik yelek değil görmek istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler her zaman değişik ve en güzel modeller sunmak için burada olduğumu unutmayın ben de sizlerden desteğinizi takıp ederek beklerim.

Umarım bu tunus işi patik modelini beğenerek sizlerde yapacaksınız şimdi yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Arkadaşlar bir kaç çeşit tunus işi patik modelleri de sizlere sundum değişik model yapmak isterseniz değerlendire bilin istedim zaten tunus işi öğrendiğiniz zaman bu nakışları da çok rahat patik veya diğer örgü modellerinde de kullana bilirsiniz kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.