KOLAY FISTIKLI TIĞ İŞİ BERE YAPILIŞI BAK YAP



Sevgili örgü sevenler çok kolay fıstıklı bir bere modelinden bahsetmek için sizlere yapılışını paylaştım.

Yeni yıla yaklaşmışken siz örgü sevenler hediye yapmak istersiniz diye bende kolay bir bere modeli size fikir olsun istedim.

Lif yapımında yapılan fıstıklar bu berede de ayni şekilde yapılıyor fakat bu bir bere modeli olarak sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar ben hep derim ya örgü bir yerde kalmamalı diye evet bir terde kalmamalı çünkü bakın bu fıstıklar lif model için kullanılan bir el işi olarak bilinir bakın berede de çok güzel dürüyor.

Renkli akılı iple de renklerin güzel olması şapka yani bere modeli ön plana çıkardı ve modelden çok renkler harika görünüyor .

Evet arkadaşlar biz örgü sevenler istersek her şey örgü ve tığ işi olarak bir çok değişiklik yapabiliriz .

Şiş ile fıstık örgü modellerde var ama bu tığ işi san ki daha kolay ve güzel olduğunu düşünüyorum.

Bence kendi iple ponpon yapılsa daha güzel olacaktır diye düşünüyorum sizlere tavsiyem kendiniz ponpon yapın hazır ponpon sanki uyumlu olmaz diyerek tavsiyem ponpon kendin yap ki ipin ile uyumlu olsun.

Sevgili örgü seven arkadaşlar sizlere tavsiyem takıp edip en güzel hediyelik ve çeyizlik modellere sahip olanız için için buradayım bende sizlerin düşüncesini yorum olarak beklerim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.