FISTIKLI ETOL ŞAL MODELİN YAPILIŞINA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama hem etol hem üçgen bir modelin yapılışı ayni görseli ayrı bir fıstıklı modelden bahsetmek istedim.

Evet hanımlar bir örneğin iki yapılış şekli ile sizlere fikir vermek istedim .

Biri üçgen diğeri etol olarak yapılmış bir görsel ile sayfamdan sizlere fikir vermek ve nasıl durdurduğu ile ilgili bilginiz olsun istedim.

Arkadaşlar diğer sayfalarımda fıstıkla ilgili bir çok model paylaştım bere,lif,hırka ve şimdide fıstıklı şal modelimi sizlere paylaşmak istedim.

Şal üçgen ve etol olarak her ikisi ayni model fakat yapılış yönü değişik olduğu için bende her ikisinin yapılışını sizlere paylaşmak sizlerde yapmak isterseniz kolay olsun istedim ve paylaştım.

Bu örnekle çeyizlik yelek de güzel olur denemenizi tavsiye ederim.

Çok kolay bu örneği yeni yıl için gelin kızlara hediye olarak yapabilirsiniz çok da güzel düşünceniz olur diye düşünüyorum.

Araları örümcek ağına benzer bu örgü tığ işi modeli sizlere beğenerek paylaştım umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız etol şal ve üçgen şal olarak da harika olduğunu görecek ve sizde yapmak isterseniz anlatımını izlerseniz çok daha kolay yapacaksınız.

Bu örneklerden haberdar olmak için takıp etmeyi unutmayalım şimdi beğenen arkadaşlar yapacaklarsa şimdiden kolay gelsin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.