SON YILLARIN FAVORİ BATTANİYE MODELİN YAPILIŞINA BAK



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu gün sizlere çocuk arabasına kullanacağınız bir battaniye model ile anlatımlı yapılışı olan videoyu paylaşmak istedim .

Bu aralar battaniye yatak örtüsü gibi bir çok model paylaşıldı ve bende sizlere bebek arabası için çok güzel orta boylu örgü tığ işi battaniyeden bahsetmek istedim.

Bu model açık renkler ile daha güzel olur motifler ile yapılır sonra birleştirebilirsiniz.

Kenarları dilimli görselde gördüğünüz gibi çok güzel görünüyor.

Evet arkadaşlar bu motifler ile çanta ,kırlent,tv battaniye olarak bir çok yerde kullanabilirsiniz isterseniz içine ister dikerek isterseniz sade olarak da kullanabilirsiniz.

Ben sizlere bir kaç renklerle yapılan modeli de paylaştım isterseniz sade renkle de yapılabilir görmek istediğiniz yerde ve renklere uyumlu bir model yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler bu modelin tek tek yapılışını anlatan Şerifenin örgü dunyasına buradan teşekkürlerimi sunarım .

Evet arkadaşlar en güzel ve en yeni modelleri görmek isterseniz takıp etmenizi tavsiye ederim modeller benden yapması sizden olsun .

Bu bebek araba için bir battaniye modeli fakat siz istediğiniz yerde bu motifleri kullanabilirsiniz çok gösterişli ve kabarık olması çok değişik bir model diye düşünerek sizinde fikir olsun yapmanıza yardımcı olmak istedim.

ben beğenerek paylaştım sizlerinde yorumunu beklerim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.