İKİ ŞİŞLE BANDANA YAPILIŞINA BAK YAP



Sevgili örgü sevenler bu sayfama tam zamanı olan bandana yapılışından bahsetmek istedim.

Hem çok şık hem güzel ve kolay bir örgü bu aylarda en çok kullanmamı için uygun bir bandana modeli yapılışını da paylaştım .

Yapılışı çok kolay yapmak için uygun bir donem çünkü kışın en çok dışarı giden yani çalışanlar sabah erkende kalkıp işe giderken çok kolay kullanımlı bu bandanayı yapmanızı tavsiye ederim.

Anlatımını yapan Ören hanıma buradan teşekkür ederim sizlerde bu modeli yapmak için izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar eğer çok örgü bilmiyorsanız bile sadece harüşe örüp üstüne çiçek veya incik boncuk ile süsleyerek çok güzel değişik bandana yapabilirsiniz.

Çocuklara ve kendinize çok rahat kullanabilir bir model olduğunu söylemek istedim.

Arkadaşlar değişiklik yapabilirsiniz bu videoyu izleyerek en azından yapılışına bakın ki değişiklik nasıl yaparsınız öğrenmiş olursunuz.

Bandanayı saç banttı olarak da kullanılır biraz ince tapıp taç gibi de yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel modellerden haberdar olmak isterseniz takıp etmenizi tavsiye ederim yorumlarınızı da beklerim .

Sevgili örgü seven arkadaşlar bu modeli beğenerek sizlere sundum umarım sizde evet çok güzel düşünülmüş diye hak vereceksiniz umarım yapacak ve kullanacaksınız şimdi yapacak olan arkadaşlara buradan kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.