KISKANDIRAN PRENSES BERE MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler sizlere bere modeli ve diğer kombin olarak sizlere kıskandıran prenses bere modeli ile fikir vermek için yapılış ve modelleri paylaştım.

Evet arkadaşlar her zaman kombin yapın diye fikir verirken ben kombin bir modellerden sizlere bahsedeyim istedim.

Arkadaşlar eldiven ,boyunluk derken birde şapka yapılışını anlatımı penbeli örgüler eline sağlık buradan modeller ve yapılışı çok güzel olduğu için teşekkür ederim.

Kendi tasarımları ve yorumları ile sayfamda çok renk kattığını düşünerek sizlerin de beğenerek yapacağınızı düşündüm ve kombin olarak yapılışları sizlere tekrar bir sayfama paylaşıp ne kombin olur diye düşünmemenizi istedim Aradığınız tüm yeni modelleri burada bulabilir olmanız için en yeni ve çok güzel modeller seçtiğimi düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz .

Sevgili örgü seven arkadaşlar eğer takıp etmiyorsanız tavsiye ederim aradığınız tüm modelleri bulabilirsiniz güzel öğretici anlatımlar videoları sizlere sunmak için buradayım .
Arkadaşlar yeni yıla yaklaşmışken hediye etmek için çok güzel kombin olacağını düşünüyorum.
Kış için çok güzel modeller yapmanız için tavsiye ederim çocuklara çok yakışacak çiçekli bir örnek olduğunu düşündüm ve sizlere fikir olsun istedim.
Bere yapımında Nako vizyon ve nako rekor beyaz ip kullanılmış  çiçekleri için elimdeki ipleri değerlendire bilirsiniz . 3 no şiş kullandım çiçekleri 6 no tığ ile örülmüş. Haroşa ve çek sündür tekniği çalışılmış.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.