Kabartmalı tığ işi tomurcuk örnek yapılışına bakalım



Sevgili örgü seven hanımlar bu gün sizlere tığ işi kabartmalı tomurcuk örnekten bahsedeceğim.

Evet arkadaşlar çok güzel tığ işi yapılışı olan kabartmalı tomurcuk örneğini sizlere yapılışıyla fikir amaçlı paylaşmak istedim .

Çok değişik şişle yapılan tomurcuklara benzer fakat bu örnek tığ işi olduğu için benim dikkatimi çekti ve bende sizlere sunayım sizlere de fikir olsun yapmak isteyenlere de yapılışı anlatımı örgü atölyesi sizler için anlatarak daha kolay yapacağınız için videoyu paylaşmak istedim.

Arkadaşlar değişik bir model nerede kullanmalıyız hanı ben her zaman yorumlarımda derim ki el işi nerede görmek istersek orada çok güzel olur diye sizlerde bu modeli görsel bakın sizler nerede kullanmak isterseniz orada olmalı diye düşünüyorum.

Çocuk battaniyede,hırkada ,yelek de,veya  istediğin yerde kullanabilirsiniz.

Tığ işi fakat çok değişik bir örnek olarak buldun umarım sizlere de değişik olduğunu ve güzel bir örnek diyeceksiniz.

Her zaman değişik ve güzel modeller sunmak için burada olduğumu unutmayın takıp etmiyorsanız tavsiye ederim bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Ben örgü seven olarak bu modeli beğendim sizlerde beğenip yapmak isterseniz yapılışı olan videoyu izleyerek çok rahat bir şekilde yapacaksınız.

Sevgili örgü sevenler yorumlarınızı bekler şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.