ÇİFT TARAFLI KULLANILAN BERE TIĞ İŞİ YAPILIŞIYLA



çift taraflı renklı bere modeli
çift taraflı renklı bere modeli

Sevgili örgü sevenler bu sayfama yeni yıla girmeden önce çok güzel  hediye olarak yapabileceğiniz çok değişik çift taraflı kullanılan bir bere modelden bahsedelim istedim.

Arkadaşlar çok güzel ve değişik olarak bulduğum bu bere modeli yapmanız için kolay olacak anlatım var fakat anlamak için zor olacaktır ben sizin tarifle yapacağınızı düşünüyorum eğer yapmak ta güçlük çeker ve anlamazsanız yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

            İKİ YONLU BERE MODELİN MALZEMELERİ

Öncelikle ipimize uygun tığ iki renkli örgü ipe ihtiyacımız  var ve üstüne ponpon için dikmemize yardımcı olacak dikiş iğnesi ve ip kesmek için maka ihtiyacımız olacaktır.

Evet sizlerin de hoşuna gidecek bu modeli yeni yıla bu bere yapmaya başlasak diyorum bence çok değişik ve çok güzel bir model en çok kullandığınız renkler ile yapabilirsiniz birde boyunluk yapılırsa tam harika bir modeliniz ve sizin üzerinizde harika görünümlü görsel olacağını düşünüyorum.

Bu model ile çocuk hırkası da kabarık ve kalın gösterişli olacaktır.

Yani her zaman ki gibi söylemek isterim ki örgü her yerde olabilir unutmayalım biz yeter ki örgü severek yapalım.

Fanatik renkler için uyumlu bir model olduğunu düşünüyorum çocuklarınız eğer fanatik ise çok severek kullanacaklar ve sizde el emeği göz nurunuz olarak sevinerek bakacaksınız.

San ki karpuz deseni gibi bir görünüm var ben bu modeli sizlere fikir olsun diye paylaştım modeller benden yapmak ve değişiklik yapmak modeli size ait olsun şimdi bu modeli görsel ile beğenen arkadaşlar yapacaksanız şimdiden sizlere kolay gelsin.

ÖRGÜ İKİ YONLU ŞAOKA
ÖRGÜ İKİ YONLU ŞAOKA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.