ÇARKI FELEK OYA MODELİN YAPILIŞINA BAKALIM



Sevgili el işi seven arkadaşlar yine çok güzel zarif bir çarkı felek oya model ile sayfamdan yapılışı ile paylaşmak sizlere fikir olsun istedim.

Çeyizler için en uygun zaman olduğunu düşünerek sizlere ara arada olsa çeyizlerin süsü oyalardan da bahsetmek fikir vermek istedim.

Bu aylarda tam el işi örgü yapmak için çok güzel bir donem bobin kullanmak sıcak aylarda olmaz çünkü terleyince tığ işi oya yapılışı çok zor oluyor tam zamanı olmalı bu aylar diye sizinde oya modele ihtiyacınız olur diye bu zarif modeli sizlere sundum.

Yine çok güzel ve rengarek yapılan yazma oyası sizlere buluşturup yapmanız için de kolay olsun diye çok güzel anlatımla yapan Ören hanıma buradan teşekkür ederim yapılışı ile bu kadar güzel anlatılır sizlerinde izlemenizi tavsiye ederim.

Sevgili arkadaşlar diğer sayfalarda yine çok değişik oya modellerde var sayfalara bakarak fikir edine bilir değişik oyalar ile sizde oyalar yapmış olursunuz.

Sandıkların güzeli olan oyalar eski zamanlardan beri hep var ve var olacaktır.

Sandık deyince akla dantel örgüler ve yazmalar gelir işte modeller işte görseller yapmak için oya sevenlere sunmak için buradayım şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara buradan kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.