OKLAVA İŞİ PATİK YAPILIŞI İLE MODELİ SİZDE YAPIN



Sevgili örgü sevenler yine değişik bir patik modeli sizlere yapılışı ile modeli paylaştım.

Arkadaşlar yine çok kolay bir patik tığla yapmanız için kolay bir model hakkında bahsetmek için sayfam dayım.

Evet yine yeni yine kolay fakat bu tığ işi bir patik modeli sizinle buluşturup sizlere fikir olsun istedim şişle patik yapılır da tığla olmaz mı diye size fikir veriyim istedim ve sundum.

Biraz bu patik ile ilgili yorumlar yapalım bu patik çok basit biz bu patiği biz biraz daha şık hale getirelim tığ işi bilen arkadaşlar diğer sayfamda çok değişik küçük çiçek motifler var düşündüm ki biz bu patiği biraz değişiklik yapmak gerekirse çiçek motif ile süsleyebiliriz yada yanlarına inciler ile ne dersiniz.

Bende sizler gibi bir örgü el işi sevdalısı olarak yorumlarımı yapıyorum.

Tığ işinde genelde çiçekler ile süslenirse harika görünür hele birde çeyiz için patik yapıyorsak incile harika olacaktır.

Model deyince bir yerde kalmamalı diye hep söylerim evet kalmamalı tığ işi küçük motifler var biz bu motifler ile bir çok yerde kullanmalıyız diye düşünüyorum.

Sevgili hanımlar bu modelin anlatımı canım anne ye teşekkür ederim çok güzel kolay ve iyi anlatımından dolayı.

Arkadaşlar dediğim gibi eğer takıp etmiyorsanız takıp etmenizi tavsiye ederim değişik fikirler değişik modeller ile sizlere fikir vermek için burada olduğumu unutmayın yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.