Kabartmalı örgü model anlatımla bak gör



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün yine çok güzel yelek modelinden bahsederek sizlere fikir olsun diye anlatımla paylaşmak istedim.

Yelek ve hırkada çok rahatlıkla yapılabilir bir model çocuklar için de kullanabilirsiniz ben bu modeli kendime ve çocuklar için yapmıştım çok da güzel oluyor eğer isterseniz çocuklara şapkalı bir hırka yapabilirsiniz yada ikili bir hırka yani iki taraf kullanılan bir model gibi yapılarak çok da güzel olacaktır .

Her zaman dediğim gibi modeller bir yerde kalmamalı çünkü her yerde kullanılır olduğunu unutmayalım biz örgü sevenler olarak bazen bu modelleri görsel bakmalıyız ki değişik yerde kullana bilelim.

Evet arkadaşlar   kendine isterseniz çocuklar için bu güzel kabartmalı örgü modelini kullanabilirsiniz.

Şişle çok güzel olan bu modellere bakarak yapamazsanız anlatımlı videoları da paylaştım anlatımları izleyerek çok da kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler eğer yeni ve çok güzel modeller isterseniz takip etmeyi unutmayın .

Sizlere her zaman ki gibi yine söylemeden geçemedim ki renklere dikkat edelim ve uyumlu bir ip olsun ki modeliniz güzel göstersin .

Arkadaşlar ben güzel modeller sunduğumu düşünüyorum sizden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin izleyerek anlatımını yapacaklara da iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.