SUZAN’IN KARANFİL BAHÇESİ UZUN LİF MODEL İLE YAPILIŞI BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir lif modeli ile yapılışını sizlere paylaşmak istedim.

Evet yine çok güzel ve yeni bir  karanfil bahçesine benzer uzun bir lif modeli paylaşmak sizlere çeyizlere yer vereceğiniz çok harika bir modelle devam edelim siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Bu güzel fırfırlı karanfil modelin yapılışını sizlere Suzan el işi dunyası çok güzel modelleri ile anlatımından dolayı buradan çok teşekkür ederim sizlerde bu karanfil bahçesi videoyu izleyerek çok rahat yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar çeyizlerde lif modeli her zaman yer veririz bu suzan’ın karanfil bahçe uzun lif neden olmasın çünkü gerçekten çok güzel bir model.

Bir önceki sayfamda çiçek motifler paylaşmıştım yapılışları  ile evet bu sayfam da çiçek motifli karanfil modeli sizlerde gördüğünüz gibi çiçek motifler ile neler yapılır görün istedim .

Karanfil bahçe çiçekli bu uzun lif çok güzel olduğunu düşünüyor ve çeyizlerde yer alacak olarak gördüğüm için sizlerde çeyiz için lif modeli aramayın istedim .

Diğer sayfamda çiçek yapılışı var oradan çiçeklerin nasıl yapıldığına bakarak karanfil modelini yapabilirsiniz .

Bu sayfamda uzun karanfil modelin yapılışını muhakkak izlemelisiniz ki çok kolay yapın.

Anlatımı çok güzel diğer sayfalardan da değişik model anlatımını bulabilirsiniz suzanın el işi dunyası olarak bulabilirsiniz .

Sevgili hanımlar ben renkleri ile çok güzel buldum ve paylaştım sizden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

 

 

 

Suzan’ın karanfil bahçesi lif model anlatımını izlemeden geçmeyin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.