ÇİTİ PITI MUHTEŞEM BİR İĞNE OYASI YAPILIŞIYLA TIKLA GÖR



Sevgili el işi seven arkadaşlar bu sayfama değişik olsun diye iğne oyasından bahsetmek için sizlere çiti pıtı bir oya modelle buluşturmak istedim.

Evet arkadaşlar çok güzel çiti pıtı bir iğne oyası modeli ile yapılışını siz el işi sevenlere paylaşmak ve sizlere fikir olsun istedim

Oya olarak şirin bir model her renkle yapılabilir bir model olduğunu söylemek istedim.

İğne oya bilmeyenler için de çok güzel anlatımı var eğer sayfamın sonuna bakarsanız yapılış anlatımlı videoyu göreceksiniz zaten her sayfamda yapılışları var sizlere yapmanızda yardımcı olacağını düşünerek paylaşmak için burada olduğumu unutmayım .

Ben de her türlü örgü ve el işleri seven ve yapan biri olarak en güzel ve en değişik modelleri sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın.

Arkadaşlar bu iğne oyası küçük peçetelerde ve oya havlu gibi şeylerde kullanabilirsiniz.

sizler renkleri kendi seçiminiz olsun her renkle yapılır bir model çünkü.

Bu modeli umarım çok beğeneceksiniz çünkü değişik duruyor renkli bir tülbent için her renkten yapabilirsiniz.

El işi olarak iğne oyası el terlediği için kışın daha rahat oluyor bobin elinizi terletir olması iğne oya zor yapılıyor demektir.

Evet arkadaşlar sizlere el işi çiti pıtı bir oya yapılışını paylaştım yorumlar sizden şimdi yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.