BU ÖRGÜ MODELE BAYILACAKSINIZ YAPILIŞINA BAK



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün yine en yeni ve çok değişik bir örgü model den bahsetmek istedim.

Hem erkek hem sizler için örgülerine rahat kullana bilirsiniz modelin yapılışına gelince 6 sayı ve katlarından oluşuyor.

Bu modelin yapılışı için anlatımlı videoyu paylaştım sizlerde yapmak isterseniz izleyerek çok kolaylıkla yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar her zaman bayanları ilgilendiren örgüler paylaşırız oysa erkek modeller de var bende her ikisine yapılan bu çok güzel modelle sizlere fikir vermek istedim.

Rengi güzel olursa bu örnek daha da güzel gösterecek ve sizde gösterişli bir modeli yaptığınızı göreceksiniz.

Diğer sayfalarda değişik modeller var fakat bu model erkek kadın olarak yapılması harika çünkü eşine ve kendine renkleri ayrı olmak kaydıyla yapılırsa harika bir kombin olacaktır kız erkek çocuklara da aynı modelleri kullanabilirsiniz.

Evet arkadaşlar ben hep derim ya model tek kalmamalı diye işte bu her kişiye uygun bir model diğer modelleri de renkleri uyumlu olmak kaydıyla herkese yapılır olması gerekir diye düşünüyorum.

Ajurlu modeller arasında burgulu modeller var işte bürgüleri erkek kazak hırka vesaire yapılabilir işte bu modelde erkek modeli fakat siz örgü sevenler olarak her kişiye uygun olarak yapabilirsiniz.

Sevgili hanımlar ben beğenerek sizlere paylaştım sizlerden de yorumunuzu beklerim şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.