AJURLU HIRKA YELEK ÖRNEĞİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve yeni bir örgü modelin yapılışıyla sayfamdan sizlere fikir olsun istedim.

Yine çok güzel ajurlu bir hırka ile yelek modelle sizlere fikir olsun diye paylaştım .

Arkadaşlar örgü modeller her biri bir birine benzer ve görüntüsü zor olsa da şiş kullananlar için çok da kolay aslında yeter ki yapmak isteyelim eskiden yapılışı yoktu ve kolu komşunun tarifi ile örgü yapılırdı oysa şimdi her modeli anlatımları var yeter ki yapmak isteyelim.

Ajurlu modeller hepsi bir taraftan artar bir taraftan eksilir aralarında ki değişik bir modeli varsa işte modeli ayıran bu ben örgü yapan ve seven olarak çok kolay olduğunu bilirim.

Anlatım yapmak istemiyorum çünkü yapılışı ve modeli paylaşan arkadaşlar çok güzel modeli anlatıyor ve yapmanız için çok kolay olacağını düşünüyorum.

Buradan modeli ile anlatımından dolayı nesrince örgülere teşekkür ederim.

Ben bu modeli sizlere bir çok yerde kullanmalısınız demek için ve sizlere fikir amaçlı paylaştım umarım sizlerde beğeneceksiniz şimdi beğenen arkadaşlar yapmak isterseniz şimdiden sizlere kolay gelsin.

Eğer nasıl yaparız diye duşunuyorsanız sayfanın sonunda yapılışın anlatımlı videoyu paylaştım izleyerek çok rahat bir şekilde yapacağınızı düşünüyorum iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.