KASNAKLI MİSAFİR LİF MODEL ANLATIMINI GÖR



Sevgili örgü sevenler kasnakla misafir lif modeli çok pratik bir yapılış la sizlere sunmak fikir edinin istedim.

Dantel boncuk yapılışı olan bir kasnakla yapılır çok kolay bir lif modeli hem güzel hem çok kolay oluşu sizlere pratik olarak yapabileceğiniz bir lif modeli paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar yatılı bir misafirin gelecek ve ona kendi lifini veremezsin yarim saatte yapabileceğin bu çok kolay ve görünüşü de güzel olan kasnaklı lif yapıp verebilirsin.

Hem hediye yapar hem kullanması için güzel bir yapılış modeli olduğunu düşünüyorum .

Bu lifi tasarımı ile anlatımını Penbeli örgüler buradan bu güzel düşüncesi için teşekkür ederim.

Arkadaşlar evet çok lif modeli var fakat böyle bir misafir düşünülen bir düşünce ile lif yapılmamıştı ve ben örgü seven olarak ilk duyduğum için çok beğendim çok pratik olması umarım sizin de hoşunuza gidecektir.

Bu kasnakla bir çok dantel el işi olarak kullanıldığını sanırım biliyorsunuz bu kasnaklı modeller de de çok güzel takımlar olurken lif olması harika olduğunu düşünüyorum benim çok dikkatimi çekti ve sizlere fikir olsun yapmak için de nasıl yapılır diye düşünme sayfanın sonunda çok güzel anlatımla videoyu izleyerek kolay yapmanıza yardımcı olacaktır.

Eğer yapmak isteyen arkadaşlar varsa şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.