EL ÖRGÜ TIĞ İŞİ PAPATYA MOTİF YAPILIŞINA BAK



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama el işi tığla papatya modelin yapılışını sizlere paylaşmak istedim.

Görsel olarak da ev terliği olarak sizlere sunmak ve değişik görseller yaratmak için çok amaçli çiçek yapılışlara bakmanızı tavsiye ederim

Bu sayfama değişiklik olsun diye sadece papatya motifin yapılışını sizlere sunmak ve görsel ile sizlerde nasıl değerlendireceğiniz hakkında bilgi vermek istedim.

Arkadaşlar çok amaçlı bir çok motifler sayfamda bulabilirsiniz anlatımlarıyla bakıp sizlerde birçok yerde kullana bilirsiniz ben bugün sizlere papatya anlatımından bahsederken bu terlik modeli aklıma geldi ve sizlere fikir olsun istedim.

Papatya tığ işi çiçekleri anlatımını Penbe düşler arkadaşa buradan çok güzel anlatımı için teşekkür ederim.

Bu terlik modeli penbe hanıma ayıt değil ben papatya anlatımını görünce sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Bir daha ki sayfama yine her zamanki gibi güzel anlatımları olan renkli örgü el işleri paylaşacağım sizler takıp ederseniz zaten göreceksiniz .

Sevgili örgü sevenler çiçek motiflere muhakkak ki bakın derim artık süslemeler bu çiçeklerden yapılır ve çok değişik bir görsel oluyor motif nedir demeyin çünkü tüm örgüler artık süsleyerek harika oluyor.

Evet arkadaşlar yapmak isterseniz videoyu izlemeden geçmeyin derim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.