BOYUNDAN BAŞLAMALI 2 YAŞ ÇOCUK YELEĞİN YAPILIŞINA BAK



Sevgili anneler bugün sizlere çocuklar için çok güzel çadır modeli ajurlu bir yelekten bahsedelim istedim.

Genelde çocuklara ve bebeklere örgü yapıldığında hep aynı boyundan başlama model örgüler yaparız kol oyuntusu olmadığı için çok kolay olduğu için diye düşünüyorum.

Bu modeli kendinize de yapabilirsiniz çadır modeli olarak yapılışını anlatan El işi krallığına buradan teşekkür ederim.

Güzel anlatımlardan dolayı siz örgü sevenlerde takip edebilirsiniz eğer bu sayfamı takip etmiyorsanız değişik modeller ve en yeni modellere sahip olmak için takıp etmenizi tavsiye ederim.

Sevgili örgü seven arkadaşlar renklere bakıp değişik renkler kullanılırsa kendine kızına bebek erkek çocuklara da yapabilirsiniz .

Değişik düğmeler ile süsleyerek harika görünüm elde edebilirsiniz düğme deyip geçmeyin uyumuna bakın ki değişik görünsün ve çok güzel olduğunu düşünelim.

Örgü deyince her yerde kullanılır olması çok güzel değil mi çünkü değişik renkler ile herkese yapılır ve kullanılır.

Çadır modeli için sizlerde beğeneceğinizi düşünüyorum umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız .

Bir hediye olarak yapabilirsiniz.

Bazı arkadaşlar örgü yapıp satış yapıyorlar sizlerde bu çocuk yeleklerden yapıp düşüne bilirsiniz çünkü çocuklara bir yumak ip gider ve çok da çabuk örülür.

Bu çadır modeli yapmak isterseniz yapılışına bakın kolay yapmanızı sağlar şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.