AJURLU BURGU MODELİ ANLATIMLA BURADA



ajurlu burgulu model
ajurlu burgulu model

 

Sevgi hanımlar bu sayfama herkese yapılabile bayan kız çocuk ajurlu ,burgulu bir model den bahsetmek ve nerede yapılır nasıl örülür ile yapılışından bahsetmek istedim.

Evet bu örgü modeller ile her zaman dediğim gibi örgü sonsuzdur ve her kişiye örülebilir.

Ajurlu ve burgulu olduğu için bayanlar için uygun olduğunu söylemek istedim yelek hırka ve kız çocuklar içinde kullana biliriz .

Değişik yerlerde de kullanabiliriz yani bir şapka veya bere yapılır bazen de nakış yapılır çoraplara bu modelden de yapabilirsiniz  eğer çorap yapmayı biliyorsanız yapmanızı tavsiye ederim.

Burgular sade burgu olarak erkek çocuklara da yapabiliriz .

Burgu genelde erkek model olarak bilinir evet çok da değişik model olmadığı için burgu erkek modeli olarak kalmalı diye düşünüyorum .

Bu ajurlu ve burgulu modeli anlatımını yapılışıyla anlatan Nesrince örgülere buradan teşekkür ederim.

Siz örgü sevenlere bu modeli ve anlatımına yardımcı olmasından dolayı ve diğer modeller için takıp etmenizi beklerim umarım sizlerde bu model ve yapılışını anlatımı beğenecek ve yapacaksınız.

Arkadaşlar değişik modeller için sayfayı takıp etmenizi ve yorumlarınızı da beklerim desteklemeniz için teşekkür ederim .

Evet arkadaşlar bu modeli ben beğenerek paylaştım modeller benden yapması sizden olsun şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Eğer yapmak ister ve yapamayanlara da videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapmanıza yardımcı olacaktır iyi seyirler.

ÖRGÜ BURGULU AJUR YELEK MODELİ
ÖRGÜ BURGULU AJUR YELEK MODELİ
BURGU MODELİN TARİFİ
BURGU MODELİN TARİFİ

 

s

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.