PONPONLU YAPRAKLAR MODELİ ÖRGÜ ANLATIMLA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok şirin ponponlu ve yapraklı bir örgü modeli anlatımıyla sizlere fikir amaçlı paylaştım.

Çok güzel bir model ve anlatımı olan bu örgüyü sizlere buluşturmak istedim.

Evet arkadaşlar çok değişik yapraklı ve ponponları olan bu modelden biraz yorum yapmak istedim nerede kullanmalıyız diye sizlere fikir vermek istedim.

Bu örgüyü çocuklara hırka olarak annelere yelek olarak yapabiliriz .

Çocuklara yaparken canlı renkler kullanmalıyız örnek çok güzel olduğu için her renk gösterecektir.

Sizlerin yapacağı şey renkler olacaktır çünkü çocuklar için renkler önemli cici bici olması çocukların en sevdiği  renkleri kullanmak onları daha mutlu edecektir.

Arkadaşlar bu ponponlu yelek modeli siz kendinize veya annelerinize yapabilirsiniz anneler günü için hediye olarak örebilir ve bu çok güzel modelle hediyeniz en güzel olacaktır.

Bazı arkadaşlar bu modellerden yapıp satanlar var sizlerde zamanınız varsa yapabilirsiniz değişik modellerde diğer sayfalardan bakarak yardim alabilirsiniz.

Anlatımı çok güzel bu modelin yapılışını izlemeden geçmeyin sizlere daha kolay yapmanıza yardımcı olacak ve kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar çocuklar için bu modeli kombin yapın çok güzel olacak hırka ,şapka,ve eğer biliyorsanız birde çorap yapın harika olacak çorap yapmayı bilmiyorsanız diğer sayfamdan bakarak da bu modeli uygulayabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler eğer bu sayfamı takıp etmiyorsanız hemen takıp edebilirsiniz çünkü en güzel ve yeni modeller sizlere hazırlarken takip etmeyenlerde bulmanız için yorumlarınızı beklerim .

Modeller benden takıp etmek sizden olsun şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin izlemeden geçme videoyu izleyerek yapacak arkadaşlara

da iyi seyirler.

 

Bu görsel modelin arkası böyle oluyor sizlere fikir olsun diye bu arkasını da paylaşmak istedim.

Ponponlu yapraklı örgü model anlatımını izlemeden geçme iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.