MOTİFLİ ÖRGÜLER MODELLERE BAK YAP



Sevgili hanımlar bu sayfama değişik motifli yastıklar be tv battaniye battaniye modeller paylaşmak istedim.

Evet değişik görseller var sayfamda hani motifler ne işi yarar deriz ya bu modelleri görünce evet motifler ile çok güzel şeyler yapılır diyeceğinizi düşünüyorum.

Yastıklar harika olduğunu görerek sizlerde bu modeli denemelisiniz.

Elinizde değişik motifler varsa değerlendirebilir veya diğer sayfama bakarak değişik motiflerden de faydalanabilirsiniz.

Çok güzel bir yastık ve bunun battaniyesini de yapılınca harika bir yatak örtü modelli örtünüz olacaktır.

Diğer modellerde yine değişik motiflerden oluşur yapılışını paylaşmadım eğer yapamazsanız gene yardımcı olacağımı unutmayın.

Tığ işi bilenler çok rahat yapabilir diye düşündüm.

Kolay bir tığ işi motifle çiçekli motifler ile süslenince nasil da güzel görünüyor umarım sizlerde beğeneceksiniz.

 

Beyaz bir motifi renkler katınca dürüşü değişir harika yastıklar ve tabi ki tamamlamak için birde yatak örtüsü yapılmalı diye düşünüyorum.

Evet arkadaşlar balkonda evde çok rahat oturup tv izlemek bu kadar güzel laleli modeller ile dahada yaz sıcağı gibi içinizin dahada ısınacağını düşündünüz mu.

 

 

Sevgili örgü sevenler değişik çiçek motifleri umarım bu görseli de beğenip yapacaksınız ben beğendiğimi için sizlere de fikir olsun yapmak isterseniz de yastık be battaniye olarak modeller için görsellere bakarak yapabilirsiniz diye düşünüp paylaşmak istedim umarım beğeneceksiniz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim sitemi takıp etmeyi ve üye olmayı da unutmayın .

Bende sizden desteklemenizi beklerim modeller benden desteklemek sizden olsun şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.