Bebek battaniye tığ işi bonibon modeli anlatımla bak



Sevgili örgü örgü sevenler bugün sizlere bonibon şekerler bebek battaniyesi yapacağınız bir model ve anlatımından bahsetmek fikir vermek istedim.

Çok güzel renklerle bu bebek battaniye modeli sizlere canım anne anlatımından yapılışı kolay olsun izleyerek yapmak istersiniz diye düşünerek bende size paylaşmak istedim.

Bir çok battaniye modeller var fakat tığ işi bu çok güzel battaniye gibi renkli bir model görmedim gök kuşağı gibi bir model olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de çocuk veya bebek battaniye yapmanıza yardımcı olmak istedim.

Bu model için biraz yorum yapmak gerekse ne yapabiliriz .

Ben bu model ile bir çok şey yapabilirim .tv battaniyesi,kirlet,bebek battaniyesi,çocuk yatak örtüsü gibi bir çok şeyde bu çok güzel modeli kullanabilirim.

Evet arkadaşlar her zaman gibi size yine söylüyorum ki renkler çok önemli diye bakın ki bu model renkler ne kadar güzel görünüyor.

Bu günümüzde artık el işi örgü çok revanşta ve herkes yapmaya başladı tv battaniye olarak çok güzel kullanışlı olduğu bir örtü  yatak örtüsü içinde artık değişik görsel yapılmalı diye düşünüyorum ve bu modellerden tavsiye ederim.

El emeği göz nuru her zaman çok güzel sizlere de örgü tavsiye ederim bu anlatımıyla modeli ile şeker bonibonlar modeli harika canlı renkler ile sizlerde yapabilirsiniz yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

 

Bu modelin arka görünümü böyle arkadaşlar sizlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.