El örgü çok amaçlı bir model anlatımla bak gör



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok amaçta kullanılan bir örgü modelden bahsetmek istedim

Evet bu çok amaçlı bir örgü modeli nasıl ve nerede kullanarak yapmalıyız demeyin diye bende açıklamalı olan bu çok güzel ve kolay modelden fikir olsun sizde bu modelden yararlanarak yapınız kolay olsun diye paylaştım.

Arkadaşlar sizler bu model ile hırka,yelek, şapka, kazak gibi bir çok örgüde kullanabiliriz.

Düz örgü üstüne ilmek batırıp uzatarak yapılan çok güzel görünen bu modelin anlatımını Penbe düşlere buradan teşekkür ederim sizlere anlatımıyla yapılışını çok kolay yapmanıza yardımcı olacaktır eğer videoyu izlerseniz yapılışı sizin için çok daha kolay ve bilmeyenler içinde öğrenmiş olacaktır.

Arkadaşlar sayıları düzgün sayarak modeli yerleştirirsek hepsi aynı sayıda olursa gösterişi de güzel ve düzenli olacaktır.

Arkadaşlar 4 tane ilmek örülür arasına uzatmalı batıp 4 düz daha örülür ve sonrasında üstüne ve gelecek şekilde yapılır uzatmaları takıp edersek sayı aynı ve düz dürüşü her 4 sayı ilmekte örnek kurulur ve devam eder sizde bu modeli isterseniz tek katli iple isterseniz çift katlı örebilirsiniz tek katlı iple de güzel ve daha kibar olacağını düşünüyorum .

Rengiyle çok güzel bu örgü modelini umarım beğenecek ve yapacaksınız buna benzer diğer sayfamda var fakat bu sanki daha güzel buldum ve sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim şimdi beğenerek yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin .

Yapılışına bakarak yapmanız bence daha iyi olacak ve kolayca yapacaksınız.

Eğer bu modeli beğenirseniz sayfamı takıp edip en güzel ve en yeni modellere sahip olacaksınız .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.