AJURLU HIRKA MODELİ ANLATIMINA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler çok güzel hırka,yelek çocuklara ve kendinize örebileceğiniz bir model paylaşmak istedim.

Çocuklara takım olarak yapacağınız bir model iki çeşit model var biri artırarak yapılır diğeri de eksilterek yapılır zaten anlatımını da paylaştım izlerseniz daha kolay yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu model 8 ve katlarından oluşur modelin yarısını  eksilterek diğer yarısı artırarak yapılır çok kolay bir örgü sizlerde yapabilirsiniz .

Ben çok güzel ve değişik olarak buldum onun için sizlere de fikir olsun istedim.

Siz bu modelle çocuk takımlar yapabilir veya gelin kızlara çeyizlik yelek olarak çeyizine örebilirsiniz.

Rengi ile güzel görünen örnek sizinde beğeneceğini umarım diğer sayfalarda değişik modellerde var bakıp değerlendirebilirsiniz.

Eğer en güzel ve yeni model isterseniz takıp edin veya üye olabilirsiniz her zaman yeni ve çok güzel örnekler el işi örgüler bulacağınızı düşünerek sizlere fikir olsun diye söylemek istedim.

Bu model genç anneler sizler içinde çok uygun hırka veya yelek olarak düşünebilirsiniz renkleri kendi istediğini yapabilir ve her renkte güzel görünen uyumlu bir model .

Evet arkadaşlar bende sizden yorumlarınızı beklerim sizlere fikirlerimi sundum örgü modeller ile değişik görsellere bakmanızı tavsiye ederim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin izleyenlere de iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.