HALKALI ŞEKER UZUN LİF MODELİ ANLATIMIYLA TIKLA GÖR



Merhaba örgü seven arkadaşlar bugün yine çok güzel halkalı şeker uzun lif modelinden bahsetmek sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Anlatımıyla harika modeller yapan suzanın elişi dunyasına buradan teşekkür ederim çok kolay lif modeli anlatımını yapması da sizlere fikir olacak ve yapmanıza çok faydası dokunacaktır .

Evet bir lif modeli fakat halkalı oluşu daha çok kullanımı kolay olacağı için dikkatimi çekti.

Lif modeller yapıp hamamlarda rabet göstermektedir.

Bu halkalı lif modeli renkler ile tam şekere benzedi çok güzel görünümlü bu çok kolay lif modelini yapmanızı tavsiye ederim .

Lif yapıp satış yapanlar var işte model yapması sizden olsun hem güzel hem kolay bir model.

Arkadaşlar eğer değişik bir model bakmak isterseniz de sayfamdan bulabilirsiniz anlatımlar için de suzan hanım tavsiye ederim bence anlatımlar tam detaylı olduğunu düşünüyorum diğer arkadaşlarım anlatımları da çok güzel ben sizler için en iyiler seçip sunmaktayım umarım sizlerde beğeniyorsunuz .

Arkadaşlar bu lif sadece uzun olarak değil sizler kombin yapabilirsiniz sadece görsel ve yapılışına bak değişiklik kendin yap kare uzun üçgen tarzı lif modeller yapılabilir isterseniz de yuvarlak olur.

Diğer sayfamda lif örgü ile terlik yapılışı var bu şeker halkalı modeli de terlik olarak pamuk için banyoya koyabilirsiniz.

Umarım sizde beğenerek takıp ediyorsunuz şimdi yapacak arkadaşlara ve izleyerek örgü yapacaklara da kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.