GELİNE DAMADA ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞIYLA BURADA BAKALIM



Sevgili hanımlar bugün sizlere gelin yeleği ve damada kazak yapıla bilen çok güzel ikili takım olarak düşünülen bir modeli sizlere paylaşmak fikir edinin istedim.

Evet arkadaşlar bu çok güzel kendinle eşine yapabilirsiniz eşine kazak olarak veya ön kısmına bu çok güzel modelle hırka yapabilirsiniz .

Kendine de bu örgüyle gelin yeleği yapınca gelin damat olarak çok güzel bir takım olacaksınız.

Anlatımı şerife örgü dunyasın dan alıntı olduğunu ve buradan çok güzel anlatımdan dolayı teşekkür ederim.

Erkek çocuklar içinde hırka güzel bir görünüm olacaktır.

Yelek hırka ,şapka eldiven üstüne gelecek şekilde yapabilir çok amaçlı bir model olduğunu  düşünerek bende örgü seven olarak fikir vermek istedim.

Renkler uyumu ile gelin damat olarak çok güzel model olduğu bu model sizlerinde beğeneceğinizi düşünerek sunarken sizlerde renkleri değişik yapabilirsiniz.

Her zaman gibi en dikkat çeken bir modelin görsel olduğunu düşünerek ben renkler diye düşünürüm eğer çok güzel veya modeli gösteren bir renkten ipimiz varsa modelimiz daha güzel görünecektir.

Beni takıp ederseniz en yeni ve çok güzel modellere sahip olacağınızı unutmayın bende sizden yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Arkadaşlar geçmeli lastik içinde anlatım var sayfanın sonuna bakarsanız göreceksiniz değişik lastik modeli iyi se

yirler.

 

Arkadaşlar bu video yelek altlarına yapılan bağlamalı lastik örgüsü yelek kazak başlamadan önce lastik yerine bu modeli yapabilirsiniz. İyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.