RENKLİ ÖRGÜ ÇİMEN MODELİ HARİKA BAKİN YAPIN ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bu çok güzel renkli yapabileceğiniz bir örgü modelini sizlere fikir olsun istedim.

Bu çimen modeli örgü ben beğenerek sizlere sunmak istedim yapılışı yabancı bir siteden aldım çok güzel olduğunu düşünerek sizlere de sunayım fikir olsun diye düşündüm.

Bir çok renklerle yapabilir olması yaptığınız her şey güzel olacaktır.

Bu örgü ile ne yapılır sorusuna gelince bence hem çocuklara hem kendinize örgü yapılabilir çocuklara bir çok renkler ile kendinize iki renkle çok güzel hırka.şapka.bebek battaniyesi yani siz ne yapmak isterseniz olur diye düşünüyorum çünkü her şeye uygun bir model.

Bu çimen modeli değer renklerle de çok güzel olacaktır.

Beyaz her renkle uyumlu olduğu için bence bu modelde hep olmalı diye düşünüyorum beyaz yerine kremde olur veya gri yani renkler de biri açık olmalı ki deseni ortaya çıkarsın.

Evet arkadaşlar birazda modelleri görsel düşünün ve kendinizde biraz değişik fikirlerle örgü örün isterim.

Umarım bu çimen örgü modeli sizde beğeneceksiniz ben örgü seven olarak bana çok değişik bir model olarak gördüm ve sizlere de sunmak istedim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin yapılışı yabancı bir kanaldan aldım bakarak da çok kolay anlaşılıyor diye düşündüm ve paylaştım.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.