MODELİM EFSANE OLDU YAPILIŞIYLA BURADA



Sevgili hanımlar evet bu modelim en yeni ve çok güzel olduğu için modelim efsane oldu yapılışıyla buradan bakabilirsiniz.

En yeni ve en güzel modeller ile yine sayfamdan siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve paylaşıp siz örgü sevenlerde çok kolay keyifle yapmanız için sizlere sunayım istedim.

Evet ben örgü seven olarak değişik örgü yapılan böyle modelleri siz hanımlara da fikir olsun yapımı da kolay olsun diye çok güzel anlatımla sayfamda yer almasını istedim.

Değişik modeller her zaman için severim renkler ve yapılışı görseli dikkatimi çeker sizde benim gibi düşüneceğinizi düşünerek renkli ve değişik modeller paylaşmak isterim.

Biz bu modelle ne örebiliriz diye düşünme her zaman derim ya örgü eğer yapmak istediğiniz her ne olursa olsun örgü şiş işi ile her şey yapılır .

Bu model ile bere çok uyumlu yelek ,hırka.uzun şal,ve çocuk takımlar ipin ayarlamak kaydıyla yani bebekler için bebe ip kullanmalı ve ince olması çok daha uyumlu olacaktır.

Sevgili anneler çocuklara yapacağınız her şey el işi olursa istediğin renkler ve istediğin şekilli modeller yapacağından çok güzel olacaktır.

El emeği göz nuru her ne olursa olsun çok güzel olduğunu unutmayalım.

Arkadaşlar bu model ile ben kayık yaka kazak olarak düşündüm çok güzel olacak diye sizde düşünerek bu görsellere bakın ve yapacağınız örgüye modeli koyabilirsiniz.

Ben çok beğenerek sizlere paylaştım umarım sizde beğenip yapacaksınız şimdiden siz örgü sevenlere kolay gelsin eğer yapılışını izleyerek yapacak olursanız da iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.