YOĞUR KOVASININ KULPUYLA BONCUKLU TIĞ OYASI TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda yoğur kavası kulpuyla boncuk oyası modeli ile yapılışını paylaşmak istedim.

Değişik bir aparat ile boncuklu oya yapılışını paylaştım fakat en çok dikkatimi çeken aparatı oldu çok değişik sizde kullanmanız için değişik bir düşünceyi sizlere paylaşmak fikir edinmeniz için düşünülen bu yoğur kova kulpunu diğer oyalar da da kullanarak düzgün bir boncuk oyası yapabilirsiniz iğne oyasında da kullanabilirsiniz yanı biraz ucu boncuklu oyalar için harika bir düşünce ve bende sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim .

Bu boncuk oyası da çok güzel tığ oya olarak hemde kolay bir model bence bu modeli örgü seven biri olarak bence kolay sizler için nasıl yapılır diye düşünmeyin anlatımlı videoyu sizlere paylaştım izleyerek çok da kolay yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bazı değişik fikirlerden modelleri de sunmak değişik oyaları yapmanız için buradayım.

Umarım sizlerde aynı fikirdeyiz bende sizlerden fikirlerinizi beklerim .

Yoğur kova kulpu ile değişik örgülerde de kullanılır daha önceki sayfalarımda dondurma çubukla oyalar paylaşmıştım fakat bu daha buyuk oluşu tülbentin bir kenarı bitene kadar tutabilir olması çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Değişik yerde yanı el işinde de kullanılabilir bir aparat olarak düşünün bence.

Sevgili örgü seven arkadaşlar şimdi beğenip yapacak olursanız yapılışını izlemenizi tavsiye ederim yapacak olan oya sevenlere şimdiden kolay gelsin yapılışını izleyenlere de iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.