MAŞALLAH DENMESİ GEREKEN ÖRGÜ MODELİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda çok değişik çok amaçlı bir örgü modeli ile yapılışından bahsederek devam etmek istedim.

Şişle örgü modeli istediğimiz örgüde kullanabilir olması çok güzel biz örgüyü bir yerde kalmasını istemeyiz her örgü yelek,hırka,şapka,boyunlu,uzun şal çocuk veya büyük her kişiyi ifade eden bu çok güzel örgü modelin yapılışı ile siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Arkadaşlar düz örgü aralarına desen yapılmış ve değişik bir görsel olduğu bu modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz ve yapmak için yapılışına bakacaksınız.

Bende nerede ve ne olarak bu modeli kullanmalıyız demeyin diye sizlere bu fikrimi sundum .

Sizlerde bazı modele görsel bakın diyorum ya işte bu model var fakat ne yapmalıyım demeyin çünkü örgü el işleri çok geniş ve sonsuz model var olması sizin yapacağınıza karar vermeniz dır model ipin le modeli rengi bazen kendin karar vermelisin.

Yapacağınız robalı çocuk yelek olsun robadan sonra bu örneği düşün harika olacak yanına birde bere yap takımla bence her model ile takım yapmalıyız eğer çocuk yada bebek için örüyor isek takım daha güzel olacaktır.

Tabanı düz örgü ile çorap yap bilekten sonra bu modeli örgüsünü koy bu model ile harika olacaktır her örgü denemeliyiz diye düşünerek siz örgü seven arkadaşlara fikir olsun diye düşüncemi sundum bende sizden yorumlarınızı beklerim benim düşüncemi beğenmez iseniz yorumlara açığım .

Evet arkadaşlar beni takıp etmiyorsanız takıp edin derim çünkü en güzel modeller ve en yeni modelleri sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın,

BEĞENİP DE YAPACAK ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN.

 

BU ÇOK GÜZEL ÖRGÜ MODELİN ANLATIMINI İZLEMEDEN GEÇMEYİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.