İNCİLİ DİLİMLİ ÖRGÜ MODELİ TIKLA GÖR YAPILIŞINA



yelek modelin anlatımı
yelek modelin anlatımı

Sevgili örgü sevenler yine yeni incili bayan yelek modeli ile yapılışını size paylaşmak fikir vermek istedim.

İncili model olarak benzeri diğer sayfamda var fakat bu inci işleme yaparak örgü modeli diğer deniz kabuğu model olarak yine incili diye paylaştım o model inci yapıştırmalıydı bu model işleyerek yapılıyor ayrıcalığı ondan .

Bir çok inci modeller var her biri benzer fakat örgü ve deseni farklı olduğu için ayrı ayrı sayfam da yer vermekteyim hem anlatımlar la sizlere örgü örmek konusunda yardımcı olmak istediğim için buradayım.

Güzel bir renkle incili yelek modeli çeyiz için kullanabilirsiniz kızlara çeyizlik yelek harika olacaktır incilerle çok güzel görünecektir diye düşündüm ve sizlere fikir olsun istedim.

Evet arkadaşlar bazı modellere yorum yapmak için bir şey bulamıyorum sadece istediğiniz renk kullanabilirsiniz.

Şişle incili yelek çok güzel olduğu kadarda kolay eğer yapmak isterseniz ve bilmiyorsanız anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapım aşaması için çok kolay olacaktır.

Arkadaşlar ben örgülerde ve diğer model yapılışında  sayı ve iplerle ilgili bilgi vermek istemem çünkü herkesin ipi ve eli bir değil kimi çok sıkı örer kimi çok bol örgü yapar ne sayı aynı olur nede modeli benzer onun için anlatımı izleyerek kendiniz istediğiniz kadar sayıla başlamanızı tavsiye ederim.

Zaten örgü örenler biliriz ki elimizin ayarına göre sayı yaparız bende örgücü olarak modellere biraz olsun görsel bakarım yapılışını öğrenir sayımı ve kilosuna göre sayısını bulur örgümü örerim.

Ben bu modelleri size sunarken beğendiğim modeller sunuyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz şimdi bu modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

İNCİ DİLİMLİ ÖRGÜ MODELİ
İNCİ DİLİMLİ ÖRGÜ MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.