ÇİLEK PATİK MODELİ İLE YAPILIŞINA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere tığ işi bebek patik’ten bahsetmek istedim çilek modeli patik yapılışı ile sizlere fikir vermek istedim.

kış aylarda bebeklere en çok evde olsa da patik giydiririz bende bir anne olarak yürümesi için yumuşak tabanlı patik tercih ederiz onun için bende el örgü tığ işi olarak çilekli bir modelin yapılışını paylaşmak istedim.

Diğer sayfamda şapka ,bere, hırka olarak çilekli modeli görsel olarak paylaşmıştım fakat bugün de yapılışını paylaşmak anneler çocuklara yapmalarından yardımcı olayım istedim.

Sevgili anneler tığ işi ile yapılan bu patikler’den şişle yapılışını da diğer sayfamda yer alacak ve bir daha ki sayfamda kombin olarak paylaşacağım.

Çok cici bici bu çilek patik modeli bebeklerinde renkli oluşu dikkatlerini çekecek ve çok severek giyeceğini düşünüyorum.

Sizlerde benim gibi düşüneceğinizi umarım.

Evet arkadaşlar bende örgü seven olarak yorum yaptım bende sizden fikirlerinizi ve yorumlarınızı beklerim.

Kış aylarda sıcak olmalarını sağlamak tığ işi patikler yapmaktır.

Severek yapacağınız bu çilek modeli sizlerde değişik olsun isterseniz çiçeklerde değişik motifler yapabilirsiniz ve bu çilek modelle hırka ,şapka gibi modellerde yaparak çok güzel örgüler elde edilir .

Şapka modeli diğer sayfama bakarak görsel görecek ve sizlerde bebeğinize yapabilirsiniz

Beğenen arkadaşlar yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.