KELEBEK ŞEKİLLİ ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMINA BAK



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda kelebeğe benzer bir örgüden bahsetmek iki renkle de yapılışından bahsedip fikir vermek için paylaştım.

Evet arkadaşlar bu örgü modelle ilgili biraz yorum ve fikir üretelim .

Bu örgü modeli daha çok çocuklar için uygun olduğunu düşünüyorum ama sade tek renkle yapılırsa kendimize hırka yapabiliriz.

Bu modelle bebek battaniyesi için kullanmışlar fakat ben her aman model bir yerde kalmamalı diyorum.

Beyaz kelebekli bu örgü ile çocuk yeleği veya hırka ,şapka yani örgü örmek istediğimiz her yerde kullanabiliriz

Sade düz renkle kendinize de hırka yelek yapılabilir yada çocuk genç kızlara bere şapka gibi şeylerde yapılabilir bence çok da güzel olacaktır.

Arkadaşlar yapılışı biraz karışık görünse de zor değildir bence örgü örenler için çok kolay bir model görsele bakınca karışık duruyor.

Kelebekler her yerde diyerek biz yorumlar yaptık modeli görsel olarak bakarak anlatımını izleyerek sizlerde fikir yürütün ve neler yaparız diye düşünün ki model siz yaratın.

tek renkle kendinize iki renkle çocuklara yapılınca ana kız kombin olur ve harika bir görünüm olacaktır.

Anlatımı çok güzel olan bu kelebeğe benzer modeli umarım beğeneceksiniz bende şimdi beğenen ve yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyor ve anlatımına bakıp yapacak olursanız da iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.