çok kolay çocuk bere modeli ile anlatımı burada



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda yeni çok kolay çocuk bere model ile anlatımdan bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar bir önceki sayfamda sizlere çocuk eldiveni paylaşmıştım sizlere takım yapın diye fikir verdim fakat ben yine çok kolay çocuk bere modeli ile kombin yapmanız  için bere modeli de paylaşmak istedim.

Arkadaşlar hanı derim ya bir modelin renkleri dikkat çeker birde anlatımı bende her ikisi de çok güzel anlatımla modeli kendi tasarladığı penbeli örgüler kendi çalışmasını beğendiğim için sizlerde beğeneceğinizi düşündüm ve fikir olsun diye paylaştım.

Diğer sayfamda eldiven yapılışını paylaştım kombin yapmak  isterseniz iki sayfama bakabilirsiniz bu çok kolay bere ile çocuklarınız sevinerek kullansın diye fikir vermek istedim.

Eğer benim sayfamı takip etmiyorsanız takip edin derim en güzel ve yeni modeller için siz örgü sevenlere paylaşıp fikir vermek için buradayım.

Bende sizler gibi örgü seven ve hala örgü ören olarak sizlere fikir vermek istedim.

Bende anne olarak çocukların beğendiği örgüleri bildiğim için yorum ve modeller hakkında fikirlerimi sunmaktayım umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim.

Sevgili anneler ve örgü sevenler çok  güzel modeller ve değişik model isterseniz diğer sayfamda var bu model kolay ve çok güzel kış ayındayız çok kolay ve çabuk yapılan bu model sizin için iyi olur diye düşündüm .

Şimdi beğenen arkadaşlar yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin izlemeden geçme yapılışını daha pratik yapacağınızı düşünüyorum iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.