İNCİLİ DENİZ KABUĞU MODEL ANLATIMLI TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama incili deniz kabuğu modelden bahsetmek ve sizlere fikir vermek istedim.

Deniz kabuğu modeller inci ile süslenince nasılda model görseli değişik bir görünüm oluşuyor.

Evet her zaman dediğim gibi değişiklik kendi elinizde biraz modellere görsel bakmalıyız ki değişiklik kendimizde bir şeyler katalım.

Aslında bu model her zaman için var fakat inci ile süslenince benim de dikkatimi çekti yeni bir modelmiş gibi umarım sızın de dikkatiniz çeker ve beğeneceksiniz.

Bu model aslında çocukluğumdan beri var fakat değişiklik yapılınca sanki yeni modelmiş gibi gördüm gerçekten de çok güzel bir model örülüşü çok zor değil yapmak isterseniz zaten anlatımlı videoyu da siz örgü sevenler için paylaştım.

Her renklere uyumlu bir model olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim .

İster yelek olarak yap isterseniz hırka ben hırka olarak yapmıştım inciler yoktu fakat hırkanın önüne inciler yapılırsa harika görünecektir hele ki çocuklar için çok güzel bir model yapmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar isterseniz üzerine incileri dikebilirsiniz fakat yapıştırma da güzel yapışkan iyi seçilirse yıkarken sorun olmaz düşer diye düşünmeyin.

İnci beyaz olduğu için ipi her renkle yapılabilir.

Sevgili örgü seven arkadaşlar ben beğenerek sizlere sundum sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapacaklara kolay gelsin .

Renkler aynı gibi fakat tonlu ikisi ayni renk değil sizde keskin renkler deneyerek yapabilirsiniz yelek ,hırka,şapka eyani kışın kullanacağımız her örgü modeline uyumlu olduğunu söylemek istedim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.