İNCİLİ ÇOCUK TAKIMLAR VE ANLATIMLARA BAK YAP



Sevgili örgü sevenler sizlere çok güzel incili çocuk takımlar olarak incili bir modelden bahsetmek istedim.

Bu incili, çocuk takımlar halinde siz örgü sevenlere fikir olsun diye bende kombin yaparak anlatımlarıyla paylaşmak ve siz annelere yapmak için kolay olsun diye düşündüm.

Sevgili anneler bu çok güzel ve incili takımlardan yapacağınızı düşünerek yapılışıyla  paylaştım fakat yelek olarak yapılışı var eğer sizler isterseniz hırkada yapabilirsiniz.

Arkadaşlar eldiven ayrı bir model yapılmış siz isterseniz bu incili modelle yapabilirsiniz fakat bu modelde çok güzel dürüyor.

Yakadan başlamalı bu yelek incilerle süsleyince bakın nasılda değişik ve güzel oluyor.

Hani ben hep derim ya renkler önemli evet sizde fark edeceksiniz ki renkler önemli çünkü soluk renk pek güzel olmaz bence çocuklar için canlı renkler kullanmalıyız.

Bu kış aylarda en çok kullanılan çocuklar için yelek ,hırka,şapka,eldiven ve patik olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun diye bu güzel incili modeli kombin yaparak sizlere sunayım istedim.

Ben de örgü sever ve anne olarak bu modeli çok beğenerek sizinle paylaşmak istedim umarım sizlerde beğenerek yapacaksınız eğer yapacak arkadaşlar varsa onlara şimdiden kolay gelsin .

nasıl yapılır diye düşünme her modelin anlatımı var bakar ve izlerseniz çok kolaylıkla yapacağınızı düşünüyorum bende sizlere fikir verirken yorumlarınızı beklerim .

Arkadaşlar isterseniz bu model ile bebek battaniyesi de olur deneyin çok da güzel olacaktır.

İncili çocuk takımların anlatımları var izlemenizi tavsiye ederim yapmanıza kolaylık olacaktır iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.