DİLİMLİ ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda dilimli ajorlu örgü modelin yapılışı ile sizlere fikir olsun istedim.

Daha önceki sayfamda bu modeli görsel olarak paylaşmıştım örgü seven arkadaşlar bazı guruplarda yapılışını istediler ve bu modelin yapılışı ile sizlere yardımcı olayım istedim.

Evet arkadaşlar bu modelle yelek görsel olarak sizlere sundum sizler isterseniz düz yelek olarak da yapabilirsiniz ben sadece yapılışı olarak anlatımlı video paylaştım sizler normal yelek olarak da yapabilirsiniz.

İstek üzerine paylaştım sizler beğenerek yapacağınızı düşünüyorum çünkü yapılışı çok kolay keyifli çünkü hep ayni yon örülüyor.

Göründüğü gibi karışık değil ben kendime bu modelle kayık yaka kazak yapmıştım çok güzel oluyor eğer reglam kol yapmayı biliyorsanız çok güzel oluyor bu modeli deneyin derim.

Bir daha ki sayfamda reglam kol yapılışını paylaşmak istiyorum sizlere çocuk kazakları ve kendinize kazak yapmanız için

Arkadaşlar çeyiz için dilimli ve çok güzel bu örgü modeli yapılış la sizlere sunmak ve fikir edinmeniz için paylaşırken sizler sayıları çoğaltarak daha geniş yani 7 sayı değilde 10 sayı yaparsanız dilimler daha güzel olacaktır.

Yapmak isteyen arkadaşlar yapılışı ile görseli sizlere paylaştım ve bu modeli beğenen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

A

Ajorlu yelek,kazak yapıla bilen bu modelin yapılışına bakarak çok kolay olacaktır.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.