ÇAM ORMANI ÖRGÜ YELEK MODELİ ANLATIMLA BURADA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çam ormanlar modeli yelek yapılışı anlatımıyla sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim

Evet arkadaşlar çam ormanına benzer bu modelim sizlere fikir olsun diye anlatımını sizlere sundum sizlerde kolay olsun yapılışı nasıl diye düşünme sayfamın sonunda yapılışına bakarak kolay olacaktır.

Kış aylarda en çok el işi yapılan bu yelek ve tüm örgü modellerden yelek olduğunu düşünüyorum.

Sıcak olmamız için pratik üstümüze hemen geçirip kullandığımız bu yelek sıcak olmamız için en güzel el işi olduğunu düşünerek sizlere fikir vermek istedim.

Örgü denince her kişiyi hitap eder çocuk büyük olmak sızın herkese örgü yelek vesaire yapılır.

Örgü bilen için çok kolay bir örgü olduğunu düşünüyorum günümüzde örgü bilmiyorum diye bir şey yon çünkü yapmak isteyenler anlatımlara bakarak yapabilirler biz örgü sevenler için artık çok daha kolay olduğunu düşünüyor ve sizlere yorumlarımı sunuyorum.

Sevgili örgü sevenler yelek olarak paylaştığım bu modeli sizlerde kendinize ve büyüklere yapılabilir ve annelere çok

güzel hediye olarak örebiliriz .

Eskiden hep anneler giyerdi fakat artık günümüzde şimdi herkesin kullandığı bu örgü modeller bu sayfamda çam ormanı model olarak paylaştım isterseniz diğer sayfamda değişik yelek örgü modellere de bakarak fikir edinebilirsiniz.

Ben bu modeli sizlere beğenerek paylaştım sizlerden de fikirlerinizi beklerim şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.