zincirli yuvarlak lif modelin yapılışıyla burada bak gör



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda yeni ve çok güzel bir lif modellerden bahsetmek sizlerde yapmanız da kolaylık olsun diye anlatımı paylaşmak istedim.

Yuvarlak zincirli lif modeli ile çok güzel renkleri ile burada olduğunu unutmayalım sizlere en güzel anlatımlarla   bilgilendirmek için buradayım.

Zincirli lif modeli dolguları bademlere benzer ve renkler ile uyumlu bu modelden sizleri de bilgilendirmek için paylaştım.

Her model lif kendi yapılışı ile farklı güzel olduğunu söylemek istedim çeyizlere ve kendinize kullanmak için bu çok kolay  yapılan lif modellerden değişik görsel isterseniz de diğer sayfalarda var bu model gibi çok değişik modellere de bakabilir ve bilgi edinerek yapmanıza yardımcı olur.

Bazı modeller için yorum yapmak isterim fakat bazı modeller gerçekten çok güzel renkler ve model uyumu var onlardan biri de bu zincirli lif modeli sadece dolguları badem olarak daha yakışır gibi düşünüyorum sizlerde bu fikirlerime yorumlarınızı beklerim.

En dışına biraz yorum ve fikir vereyim ben en dışına biraz zincirlerle çıtı pıtı küçük ponponlar veya oya yapılsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Ortası koyu dan açığa doğru olsaydı  sanki 3 boyutlu gibi bir görünüm olurdu yada ortası çiçek motif olsaydı veya aralarına çiçekler serpiştirilebilir ve bu kadar sade olmaz ve çok daha güzel olabilir sizler eğer aynı olmasın görsel değişik olsun derseniz benim düşüncemi değerlendirip yapın isterim şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.