BEYAZ GÜLÜM DEKOR LİF MODELİ ANLATIMLA BAK GÖR



BEYAZ GÜL LİF MODELİ
BEYAZ GÜL LİF MODELİ

Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel  beyaz gül dekor lif modeliyle sayfama davam etmek istedim.

Arkadaşlar çok güzel gül modeli lif sizlerinde beğeneceğini düşündüm ve fikir olsun sizlere diye anlatımla paylaştım.

Çok değişik lif modeller var fakat benim dikkatimi bir kaç arkadaşın anlatımları çok dikkatimi çekti ve sizlere bu güzel modellerden en güzelleri ve en anlamlı anlatımlardan haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın.

Bu lif modeli daha küçük motif halinde yaparak bebek battaniyeler de kullanabiliriz diye düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Bu gül dekor modelin arka yüzü düz trabzan örülmüş olduğunu görsel olarak da sizlere sundum bakarak ve anlatımını izleyerek çok kolaylıkla yapabilirsiniz çeyizde çok güzel bir görseliniz olacaktır.

Bu modeli görsel bakıp ne değişiklik yaparız dersek ben gül göbeğine biraz ışıltı vermek için sari parlak olması için simli ip kullanmayı tercih ederdim yada beyaz parlak boncuklar serpiştirerek aralara boncuklar koyardım değişil bir ışıltılı gülüm olurdu diye düşünüyorum sizlerden de fikirlerinizi beklerim en güzel modelleri siz örgü sevenlere sunmak için buradayım .

Arkadaşlar bu çok güzel lif modeli umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız eğer yapacak olursanız sizlere kolay gelsin.

Nasıl yapılır diye düşünme çok güzel anlatımla videoyu paylaştım sizler izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum iyi seyirler.

BEYAZ GÜL LİF MODELİN YAPILIŞI
BEYAZ GÜL LİF MODELİN YAPILIŞI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.