KALPLİ KAPŞONLU BEBEK ATKI MODELİN ANLATIMIYLA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama bana değişik gelen kalpli kapşonlu bebek çocuk atkı modeli ile anlatımından bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar çok beğenerek sizlere bu modeli fikir amaçlı sunayım istedim.

Haruşe yapılışı ile harika görünümle bir geçmeli atkı modeli çok güzel ve herkesin kullanabilir olarak yapması için bende sizlere fikir olsun istedim.

Bebeklerimizin kış aylarda en çok kullandığımız atkı model olarak düşünerek sizlerde yapım aşamalı fikir olsun diye paylaştım.

Atkı bu soğuk zamanlarda herkesin gerek duyduğu bir model atkı olarak düşünerek sizlere sunayım istedim

Bu model ile ilgili yorum yapmak gerekirse şu olur renk olarak tabi ki güzel fakat istediğimiz renklerden de yapabiliriz.

Geçme yerine küçük bir çiçek motif olsa da değişik olur diye düşünüyorum.

Evet ben bu modeli değişik yapmam gerekse geçme yerine boncukla süsler koyardım  yada etrafına küçük bir fırfırla daha güzel ve şık görünüm sağlardım.

Bayanlar içinde yapılabilir çünkü güzel bir model kapşonsuz olarak boyunluk yapılabilir harika olurdu.

Arkadaşlar yani bir modeli sizlerde düşünerek ve yapılan modeli bir yerde bırakmadan kendi değişiklik yaparak şık model olarak sizlerde yaratabilirsiniz.

Ben örgü seven olarak sizlere bu çok güzel model sundum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.