İNCİRLER BAYAN YELEK MODELİ ANLATIMLA TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sayfama yeni bir incirler bayan yelek modeli ile anlatımla sayfamdan fikir vermek istedim.

Arkadaşlar inciler modeli yelek olarak sizlere sunarken tek yelek de kalmasın bu bayan yelek modeli hırka ve çocuklara da yapabilir olması için sizlere fikir olsun istedim.

Çok kolay ve gösterişli bir model olduğunu söylemeden geçemedim.

Buna benzer modellerde var fakat bir yandan kalp modelini de anımsatıyor fakat bu model biraz kalın iple hırka çok güzel olacaktır.

Anlatımını izleyerek nasıl yapılır işlemlerini doğru şekilde anlatan videoyu izleyerek çok kolay yapabilirsiniz eğer hala nasıl yaparım diyorsanız ben yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Ben de sizler gibi örgü seven olarak bu sayfamdan sizlere fikir vermekteyim.

Bu model ile biraz kalın iple sanki daha güzel olacak evet şiş kalın ip ince zarif görünüyor fakat kalın ip daha sıcak tutacaktır hırkada diye düşünüyorum.

Yelek için simli iple de güzel ışıltı vererek daha harika olacak diye düşünerek fikir vereyim istedim sizlerde fikirlerinizi yorumlar olarak beklerim.

Sevgili örgü sevenler en güzel renkli modelleri görelim isterseniz bu sayfamı takip etmenizi beklerim.

En güzel modeller sizler görün en yeni model siz yapın diye modellerimi paylaşıyorum umarım sayfamı ve modellerimi beğeniyorsunuz dur.

Şimdi beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yeni öğrenenlerde nasıl yapılır diye düşünme yapılışı çok güzel anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye eder kolaylıklar dilerim iyi seyirler.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.