VATOZ BALIĞA BENZER PANÇO MODELİ BURADA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik vatoz balığına benzer çocuk panço modeli sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Arkadaşlar yakadan başlamalı bu panço modeli herkesin bildiği bir saç örgüsü olduğunu düşünerek yapılışını paylaşmadım ben bildiğim kadar sizlere anlatarak yardımcı olacağım Evet arkadaşlar önce  kaç yaş olacağını bilmediğim için sayı vermiyorum sadece yapılışını anlatacağım.

Arkadaşlar yakadan başlamalı yelek yapılışı gibi model ise istediğiniz modelle de yapabilirsiniz bu saç modeli siz değişik olsun isterseniz bu modelimi görsel bakın .

Kola kadar ajorla artırarak yapılır koldan sonra ise yandan ve gelecek şekilde iki sıradan bir keserek ve oluştur uzunluğunu istediğin kadar yapabilirsiniz en son bütün misinalı şişle tüm kollarla beraber topla şişle dilim olacak şekilde örülür dilimler daha küçük veya daha buyuk yapabilirsiniz isteğinize bağlı bu modeli yapmanızı tavsiye ederim.

Bu model panço hem kullanması çok kolay hırkaya benzer çocuklar için beğenilen bir model olarak sizlere de fikir olsun istedim.

Bence düğmelerde güzel fakat küçük çiçeklerle de süsleyebiliriz yada ön tarafına örgünün aralarına boncuk olursa sanki daha değişik hava verir diye düşündüm.

Bu nasıl yapılır diye merak edenler için arkası görünümlü bu yanlardan ilmek birakıp ve oluşunda sonra herbiri teker teker toplayıp dilim için ilmekler oluşumu.

Buda panço fakat deseni ayrı ve bunun modeli de güzel ön lastik daha geniş yapılmış dilim yerine fırfır yapılmış yani demem şu her model benzer olur fakat değişiklik sizin elinizde yakaya kapşon harika olur kapşonlu pançoyu da sizler yapın bu modellerden kış için yapılabilir ve çok güzel olduğunu ve görsel olarak hırka gibi kullanışlı olması sizinde beğeneceğinizi düşünüyorum bende yorumlarınızı beklerim.

Sevgili örgü sevenler modeller benden panço yapması sizden olsun şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.