İŞLEMELİ BEBEK BATTANİYE MODELİ İLE YAPILIŞINI GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu gün sizlere çok güzel işlemeli bebek battaniye modeli ile yapılışını sizlere paylaştım.

Çok güzel renklerle işlenmiş olan bu bebek battaniye modeli sizlere daha önceki sayfamda işleme modelle ilgili bilgi vermiştim şimdi battaniye modelle sizlere fikir vermek istedim.

İşleme her yerde yapılıyor çünkü diğer sayfamda bebek yelek işlemeli modeller ve havlu işlemeyle ilgili bilgilerde sizlere sunmuştum .

Düz örgü örerek yapılan tüm örgüleri işleme ve motifler ile değişik şık görünümler elde ederiz.

Arkadaşlar benim örgü değişik olsun isterseniz yapmanız gereken düz örüp üstüne işleme yapmanızdır.

Bu battaniye sadece bebekler için olmasın kendinize de tv battaniye olarak yapabiliriz.

Bu model ile aslında bir çok yerde kullanılan örgü olarak da yapabiliriz bir lif modeli olur daha küçük kareler ile bebek yelek veya hırka olur.

Yani örgü sevenler bu işleme battaniye modeli bir çok yerde kullanılabilir ben örgü seven olarak biraz bilgi vermek istedim sizlerde düşüncenizi yorumlar olarak beklerim.

Ben bu model ile çocuk yatak örtüsü olarak da çok güzel olacağını düşünüyorum yatak

örtüsüne harika olacağını düşünerek birde etek kısmına fırfır yapılırsa hazır kumaş yatak örtüsünden dahada çok güzel olacaktır.

Arkadaşlar bu modelin işlemesini havlu ,çocuk yelek,hırka,şapka,lif modellerde rahatlıkla yapılır ve çok da güzel bir görsel olacaktır.

Örgüsü çok kolay olan bu battaniye modeli işlemesiyle yapılışını da sizlerle paylaşıp fikir olsun istedim şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.