İKİ TARAFLI SAKLI FISTIK BAHÇESİ TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİ



İki taraflı saklı fıstık bahçesi tığ işi örgü modeli yapılışı ile sayfamda sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Sevgili örgü sevenler her iki tarafı da kullanılan bu modelle neler yaparız değil mi bende sizlere fikir vermek istedim.

Bu güzel saklı fıstık modeli ben örgü seven olarak nelerde kullanmalıyım derken aklıma şu geldi ben şal yapar her iki tarafı da rahatlıkla kullanabilir.

Eğer bu modeli çok güzel renkli ipim varsa çocuk battaniyesi veya tv battaniye yapılabilir.

Bu aralar havanın soğuması biraz keyfimizi kaçırır gibi bende sizler tv karşısında daha keyifli izlemeniz için iki taraflı saklı bademler modeli örgüsünü yapmanız ve sıcak ortamda tv izlemeniz için bu güzel model ve yapılışını sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Tek renkle de yapılan bu model sizin nasıl beğendiğinize bağlı isterseniz düz renkle yapın isterseniz akıllı iple yapın renkli ip battaniyede renkli olması sıcacık ortam olması gibi olur eğer sade renk tercihiniz olursa da etrafına fırfır yapmanızı tavsiye ederim.

Bu modelle lif de yapılır dolguları yani fıstıkları dahada dolgu yapılırsa lif de çok güzel olacaktır.

Arkadaşlar şunu söylemek istedim ki fikir olsun eğer renkli ip kullanılırsa muhakkak ki etrafı zemin renkten tek renk olarak etrafını tığlamayı unutmayın .

Sevgili örgü sevenler renkli iplerde biraz renklere bakın modeli gösteren renk olmalı ki modelimizi göstersin

bu modelin etrafına eğer biliyorsanız örümcek yapılarak ucuna da bademle bitirmeli ve değişik ve çok güzel şal veya her ne yaparsanız her şeye uyumlu olduğunu düşünüyorum.

Evet ben örgü seven olarak bu güzel modeli sundum siz örgü seven arkadaşlar modeller benden yapması sizden olsun yapacak arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.