DEĞİŞİK YAPILIŞI İLE ELDİVEN MODELLER TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama kışın en kullanılan değişik örgü ile eldiven modellerden  ve sizlere yapılışından bahsetmek istedim.

Evet kışın gelmesiyle en çok gerek duyduğumuz eldiven bayanların aksesuar yerine de kullandığımız bu eldivenden bahsedelim.

Biz bayanlar kışın çok soğuk ve eldivene ihtiyaç duyduğumuz aylar başladı bende sizlere hem tığ işi hemde iki şişle yapılan bu eldivenlerden bir kaç model ve yapılışını sizlere fikir olsun istedim.

BAYAN ÖRGÜ ELDİVEN GÖRSELİ
BAYAN ÖRGÜ ELDİVEN GÖRSELİ

Kışın soğuk havalarda çalışmaya giden sabah erkenden kalkıp yollara düşenler için hem çok güzel bu modellerden yapıp sıcak elleriniz olsun ve hasta olmanıza engellensin diye değişik örgü eldivenleri sizlere paylaşmak istedim.

Çocuklara ve kendine yapabileceğiniz yapılışı şiş veya tığ işi eldivenler var yapılışına bakarak çok kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

süslemeler ile değişik eldivenler siz örgü sevenler isterseniz üstüne buna benzer veya siz daha değişiklik yapıp eldivenleri süsleyerek görünümü dahada güzel bir el işi yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu eldivenlere birde şapka yapıp kombin yapılabilir düz örerek üstüne değişik desen vererek çok güzel örgülerde yapılabilir değişik küçük motifler nasıl yapılır diye düşünmeyin diğer sayfalarım da hepsı var bakarak fikir edinebilirsiniz.

En güzel eldivenleri siz örgü sevenler yapacak olursanız sizlere kolay gelsin.

BAYAN ELDİVEN MODELLERİ
BAYAN ELDİVEN MODELLERİ
ÖRGÜ ELDİVEN MODELLERİ AÇIKLAMALI VİDEO
ÖRGÜ ELDİVEN MODELLERİ AÇIKLAMALI VİDEO

 

İki şişle eldiven yapılışı hello kitty eldiven yapılışı ile burada yapılışına bakarak yapımı kolay olacaktır.

Tığ işi eldiven yapılışı nasıl yapılır diye merek edenler videoyu izleyerek fikir edine bilirsiniz kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.