YARALI KALP SEVGİ İSTER LİF MODELİ YAPILIŞINA BAK



Sevgili örgü lif seven arkadaşlar sizlere değişik kırık kalp lif modeli ile yapılışını sizlere paylaşmak istedim.

Bu model lif perisi bir arkadaşa ait tasarımı ile anlatım sadece lif perisinin  dir bende çok beğendiğim için sizlere de lif yapanlara fikir olsun yapımı çok güzel anlatımlı olması benim de sizlere yardımcı olabileceğimi düşündüm ve sizlere sunayım istedim.

Arkadaşlar bir çok lif modeller var fakat bazı lif modellerin anlamları çok güzel bende en güzel anlatımlı lif modellerden sizlere sunmak sizlere fikir vermek istedim.

Bu modelle değişik bir şey yapmak istemem çünkü adi kırık kalplı lif modeli kirik olduğu için süslemek için yorum yapmak istemedim ama siz yine değişiklik yapabilirsiniz.

Kalp bin ortasına kurdele fiyonk veya boncuklar yapabilirsiniz.

Birde bu modelin uzun lifi veya kare olarak da yapılabilir arzu ederseniz değişiklik sizler yapın .

Tasarımı çok güzel olan lif modeli için yorumlarınızı beklerim ben beğenerek sizlere sundum modeller benden yapması sizden olsun gerçekten çeyizlerde ve kendinize kullanmak için yapılması lazım olan lif modelimi sizlere fikir amaçlı sundum şimdi beğenerek yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Yeni yapmak ve öğrenmek isteyenlere de yapım aşaması olan anlatımlı videoyu izleyerek çok kolay yapacağını düşünerek videoyu izlemenizi tavsiye ederim iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.